Paardjes kijken

Dit weekend hebben een heel bijzonder en leuk uitstapje gedaan. Wij hebben het geluk dat we een tante hebben die paarden heeft en een groot weiland waar de paarden staan. Helaas woont onze tante heel ver weg, ongeveer twee uur rijden van ons vandaan en daarom komen we er niet zo vaak als we zouden willen. Met drie kinderen in de auto is dat toch een soort wereldreis. Mama had bedacht om het in etappes te doen. De eerste stop was halverwege bij een speeltuin niet ver van de snelweg. Daar hebben broer en zus fijn gespeeld en ik toen ik wakker werd ook nog even. Daarna reden we weer verder, dit deel van de route was onderweg genoeg te zien dus we vermaakten ons wel. 
Toen we er eindelijk waren had onze tante een heerlijke picknick gemaakt voor ons! Lekker met uitzicht op de paarden. De paarden kwamen al snel nieuwsgierig kijken en ik mocht ze aaien! Ze zijn super lief! Broer en zus mochten er ook even op zitten en mijn zus had zelfs even een mini paardrijles en ze deed het super goed! 
Daarna liepen we naar de andere kant van het weiland waar een trekker staat. Mijn broer mocht er samen met tante even op rijden! Wat stoer zeg! 
Toen nog even naar het winterland met stal van de paardjes gaan kijken want ze staan sinds dit weekend op het zomerland. En onze oom heeft ook bijen! Ik durfde niet zo goed te gaan kijken maar broer durfde wel. Ook mochten we zelf water pompen en hebben broer en zus gespeeld met een mini bootje dat door de sloot ging varen. En we hebben lekker in de zandhoop gespeeld en zus maakte een parcours voor de paarden. Toen was het tijd om weer naar huis te gaan, weer een lange rit met een tussenstop om wat te eten. Wat een leuke maar vermoeiende dag was dit!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.