Cakesmash

Dit weekend gingen we iets heel bijzonders doen. Omdat ik 1 jaar ben geworden wilde mama mij mooi op de foto laten zetten. Ik wist niet goed wat ik ervan moest vinden. Mama maakt al zoveel foto's van mij, waarom moet een vreemde mevrouw dit nu gaan doen? Broer en zus waren mee voor de steun. 

Toen we binnen kwamen vond ik het heel spannend, er stond een mooie achtergrond met ballonnen en beertjes maar ik zag ook allemaal apparatuur en dat vond ik spannend. Ik kreeg van de lieve mevrouw een ballon in mijn handen, terwijl mama me nog vast hield. Dat vond ik leuk! Ik ben dol op ballonnen. Daarna gingen we in het decor zitten, maar ik mocht nog bij mama op schoot. Ik vond de ballonnen wel erg leuk, dus ik kroop toch bij mama vandaan. Toen ging de mevrouw flitsen met haar camera. Dat is gek, maar ook interessant! Ik kijk waar dit vandaan komt. Ik kruip wel steeds terug naar mama, daar is het veilig. Maar het is toch allemaal wel erg interessant en mama zit heel dichtbij me. 

Mijn nieuwsgierigheid wint het. Op de foto gaan is eigenlijk heel leuk! En dan komt de taart. Wat is dit? Wat moet ik ermee? Ik stop mijn vinger erin, iehhh er zit iets aan mijn vinger. Ik proef het even voorzichtig. Jammie! Dit is lekker! Ik kijk naar mama? Mag ik dit eten? De hele taart? Ik kom steeds meer los en proef van de taart. Ik word vies maar dat geeft niet. Ik wil eigenlijk helemaal in de taart bijten! Wat leuk dit zeg! Het geflits valt me niet eens meer op. Ik heb echt plezier! 

Dan gaat de taart weer weg, het was ook wel genoeg geweest. Ik kruip weer op mama die nu ook helemaal vies wordt, haha! Dan komt de mevrouw met een badje. Jaaaa! Dat vind ik leuk. Ik ben dol op water. De mevrouw vraagt of ik wil spetteren. En of ik dat wil!! Ik spetter de hele fotostudio nat, en ook op de camera zitten spetters. Sorry mevrouw! En mama is natuurlijk ook kletsnat geworden. Zo grappig!

Daarna word ik weer aangekleed en gaan we naar huis. De taart mogen we meenemen, er was nog heel veel over. En hij was erg lekker! 

ik zou het andere mama's en kindjes zeker aanraden om een fotoshoot te doen met een taart! De mevrouw die de foto's heeft gemaakt heet Pauline Jongenelen. Kijk eens op haar website, er zijn heel veel mooie thema's voor een cakesmash en ze biedt nog veel meer fotoshoots aan dan alleen cakesmash. En belangrijk: ze heeft veel geduld met kinderen en laat het mooiste en vrolijkste in je naar boven komen. 
www.paulinejongenelen.nl 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.