Geitjes kijken

Zondag ging ik met mama en mijn broer en zus naar de geitenkijkdagen bij een boerderij in Veldhoven.

ik ben gek op dieren, maar ik vond dit toch een vreemd iets. Ik ben heel eerlijk en schrijf eerlijk over uitstapjes wat ik ervan vond en ik vond het niets. 

Het begon al met een lange rij mensen die naar binnen wilden. Waarom zoveel mensen? Hebben die nog nooit een geitje gezien? Is er nergens anders in de omgeving een geit te vinden. Nouja, oke, ik vind geitjes ook schattig dus ergens snap ik het ook wel. 

Eenmaal binnen gingen we meteen naar de stal. Wat een drukte! En veel geitjes. Heel veel geitjes. Maar het was een complete chaos. Iedereen wilde een geitje aaien, vasthouden, flesje geven want dat mocht ook. Broer en zus wilden dat ook dus we gingen in rij nummer 2 staan. Pfff weer wachten. Gelukkig hing ik al die tijd als een koala tegen mama aan. Julia kreeg een geitje in haar armen gedrukt, echt heel dapper dat ze dat durfde want ze is niet zo'n held met dieren. Het was echt een enorme drukte en ik had medelijden met de geitjes. Dat wil je toch niet? Elke keer bij vreemde mensen in de handen worden gedrukt, je melk steeds van een vreemde krijgen. En al die mensen rondom je. Arme geitjes. 

Na het flesje geven gingen we naar buiten. Broer en zus konden heerlijk spelen daar, er stonden springkussens en een speeltoestel met zandbak. Ik viel uiteindelijk lekker in slaap bij mama maar ik hoorde later dat ze ook nog een lekker ijsje hebben gegeten.

Het was een gezellige middag maar heel eerlijk: ik zou het niet aanraden. Echt veeeel te druk. En ik had zo'n medelijden met de geitjes! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.