Avonturenboerderij Molenwaard: hier willen we nooit meer naar huis!

Tijdens ons verblijf op Familieresort Molenwaard hebben we natuurlijk ook de Avonturenboerderij bezocht! We zijn hier twee dagen geweest. En je raadt het al: ik ben hier net zo enthousiast over als over het vakantiepark!

de avonturenboerderij is voor ons allemaal leuk, zowel voor mijn zus van 8 als voor mijn broer van 4 en voor mij! Ik genoot vooral van de dieren en van de liedjes van Fien en Teun maar mijn favoriet was: de Trekkerbaan! Dit is een nieuwe attractie en je rijdt in een trekker door het land van Fien en Teun. Onderweg hoor je een super vrolijke stem die je wijst op alles wat je onderweg ziet, hoort en.... ruikt! Ik vond dit zo geweldig, keek mijn ogen uit en lachte de hele rit! Dit hebben we wel 6x gedaan volgens mij. Zelfs mama werd door de vrolijke stem helemaal enthousiast en zwaaide mee naar Mike & Molly en de anderen. 

Mijn broer vond het doolhof het allerleukste, daar ging hij de hele tijd in en voelde zich heel stoer als hij de uitgang had gevonden. Ook de Mike en Molly loopfietsjes vond hij geweldig. En het rijden op de tractors samen met grote zus! Alleen ging nog niet zo goed, hij kon maar amper bij het gaspedaal, hilarisch om te zien. Alle speeltuintjes vond mijn broer ook geweldig vooral als er zand bij was. En speeltuintjes waren er genoeg! Hij vond ook het insectenpad super leuk!

Mijn zus had weer hele andere favorieten. De pony's natuurlijk. Ze is gek op paarden. Ze was nog net niet te groot voor het ponyrijden (tot 1.40m) dus dat wilde ze vaak doen. En naar de pony's kijken en dan vooral Stip natuurlijk! En de stip de pony race vond ze helemaal leuk. Daar kon ze zich de hele middag wel vermaken. Eerst alleen, daarna met broer achterop, gieren van de pret. En de trapfietsjes van de fruitbaan vond ze leuk. Ook hebben we enkele leerzame shows gekeken over, natuurlijk, Stip de Pony en over melk en kaas. 

Eigenlijk is alles hier zo leuk en leerzaam, we wilden hier nooit meer weg!! 

Het enige minpuntje vond mama dat er weinig horeca open was. Alleen de horeca vooraan in het park en het pannenkoekenrestaurant waren open. Maar de bakkerij was dicht toen we er vrijdag waren en alle kleinere kiosken tussendoor waren ook allemaal dicht. Even een ijsje of wat drinken kopen of een lekker worstenbroodje bij de bakkerij was dus lastig omdat het geen hoogseizoen was. Op zich begrijpelijk maar wel jammer! En ik baalde dat er geen Woezel en Pip show was want ja, dat was ook alleen in het hoogseizoen en wij hadden wel vakantie, maar niet heel Nederland had vakantie. Dat was wel jammer, maar daardoor was het ook minder druk. 

Wij komen zeker nog vaker terug hier!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb